Politika zasebnosti

(Dokument o politiki zasebnosti velja od 20. 11. 2020)

Podjetje PROcademy d.o.o. (v nadaljevanju prodajalec) pridobiva in zbira osebne podatke, ki so potrebni za namen izpolnitve pogodbe, izpolnjevanje zakonskih obveznosti ter izvajanje nudenih storitev. Prodajalec posveča varstvu osebnih podatkov izjemno veliko pozornost. V tem dokumentu so navedene vse informacije o podatkih, ki jih obdelujemo ter na kakšen način jih uporabljamo.

V primeru, da ste uporabnik naše platforme, zbiramo različne vrste podatkov kot npr. uporabniško ime in geslo, kontaktne podatke ter vaš napredek na platformi. V primeru vprašanj vezanih na obdelavo osebnih podatkov, lahko uporabnik prodajalcu napiše mail na: info@ematura.si.

Obdelujemo naslednje podatke:

  1. Identifikacijske podatke: ime, priimek, uporabniško ime in geslo (s temi podatki se uporabnik identificira in prijavi v profil)
  2. Kontaktne podatke: e-pošta, telefonska številka (s temi podatki lahko prodajalec stopi v stik z uporabnikom)
  3. Nastavitve uporabnika: podatki o profilu, naročila na novice, komentarje in predloge …
  4. Podatke o spletnih navadah: gibanje po spletni strani in napredek pri uporabi platforme.

Uporabnik se lahko preko spletne strani e-Inštruktor prijavi na novice in prejemanje morebitnih novosti ali akcij na platformi. Prodajalec bo ta e-poštni naslov uporabljal zgolj za ta namen. Uporabnik se lahko od prejemanja novic kadarkoli odjavi, kar pomeni preklic privolitve za obdelavo e-pošte uporabnika.

Uporabniki osebnih podatkov, ki so predmet dokumenta so zaposleni pri prodajalcu in pa zunanji izvajalci, ki nudijo storitve vzdrževanja, razvoja ter nadgrajevanja spletne platforme e-Inštruktor.

Osebni podatki se hranijo za čas, ki je potreben za dosego namena ali pa do preklica privolitve uporabnika ter zakonsko predpisanega roka hrambe podatkov

V povezavi z osebnimi podatki uporabnika ima uporabnik številne pravice. Te pravice vključujejo dostop, pregled, izbris, omejitev obdelave, ugovor ali pritožbo.

5407